Japan kan som få andra länder bjuda på en fantastiskt variationsrik, levande och okonventionell blandning av mode, inredning och design i ordets vidaste bemärkelse. På Swejap.com försöker vi presentera något av det bästa, sämsta, konstigaste eller mest fantasieggande inom produktdesign, förpackningar, grafisk design, offentlig utsmyckning, inredning och mycket, mycket mer.

Det du ser här är ändå bara ett försiktigt skrapande på ytan av vad detta dynamiska designland kan bjuda på. Har du tips på något du själv gärna skulle vilja se, eller visa upp för Swejap.com’s medlemmar, hör av dig till redaktionen@swejap.com redan idag!

Sida: 1 | 2 | 3 |

zenzai »  
The green the soft cream at this place was just marvelous with zenzai.
Barleys »  
Barleys in a glass bottle is very nostalgic.
Autumn Beer »  
Autumn Beer appeard in the stores in Tokyo.tastes deep flavor.
Oolong tea »  
Oolong iste (tillverkad av Coca Cola) som man kan köpa i mataffärer. Häftig förpackning!
RAMUNE »  
RAMNUNE bottle.You cannot miss this traditional japanese soda pop @Summer Matsuri.All japanese have some memory in childhood about this sweets drink.
Happy Family Life »  
Japansk kondom automat i närheten av tahiros hem. Namnet på produkten längs till höger är "are!" ungefär "oj!" ett förvånat utrop. Inte särskillt lovande produktnamn på en kondom, men det kanske har att göra med befolkningsproblemet i Japan. Att det inte födds tillräckligt med barn.
furikake »  
Soya ska man ju inte ha på riset, men furikake, som är en slags kryddblandning, är helt ok. Så om man tycker det blir för tråkigt att äta vitt ris så kan man strössla över lite furikake med lax-, wasabi- eller varför inte sjögrässmak.
Iste »  
Japanskt iste har inga som helst likheter med det iste som säljs i Sverige. Det är i stort sett grönt te som har kylts ner. Oftast helt utan tillsats av socker. Dricks med fördel istället för läsk till japansk mat för att kunna ta till sig alla smaker.

Sida: 1 | 2 | 3 |