Blygsam Hollywood-debut
2006-04-11

Populära japanske skådespelaren Tsumabuki Satoshi - känd från bland annat filmen "A day on the Planet" och TV-dramat "Slow Dance" - kommer att begå sin Hollywood-debut i den senaste uppföljaren av "The Fast and The Furious".

I Japan går filmen upp som "Wild Speed x 3 - Tokyo Drift", är i huvudsak inspelad i den japanska huvudstaden och handlar om den lokala drift racing-scenen. Tsumabuki spelar en race-startare och tillbringade en vecka i Los Angeles för att filma flera tidiga scener - även om han bara har en replik ("Go!")

Rollen sägs ha skapats för den populäre unge skådespelaren, som av filmens regissör Justin Lin beskrivs som "osannolikt stilig", efter att planer på en större roll för Tsumabuki gick om intet. Tsumabuki och den tidigare "Seventeen"-modellen Kitagawa Keiko, som medverkar i flera Sailor Moon-filmer, är de enda två japanska skådespelarna i rollistan.

En snabb genomläsning av intrigen på filmwebbplatsen IMDB ger vid handen att filmens autencitet möjligen kan ifrågasättas, men de som vill bilda sig en egen uppfattning behöver inte vänta länge eftersom svensk premiär beräknas redan till sommaren (30 juni).

Källa: Japan-Zone


Sida: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/swejap/public_html/footer.php on line 46